ISOMAT SE EXTINDE

După o strategie dinamică de expansiune, ISOMAT continuă extinderea pe piețele din sud-estul Europei.

PRELUĂRI
În ianuarie 2015, compania a preluat dreptul de proprietate asupra unei fabrici producătoare de vopseluri, tencuieli polimerice și mortare în municipiul București. Fabrica are o suprafață de 5.000 de metri pătrați și este amplasată pe un teren de 42.000 mp. Cu această investiție, compania iși propune să pătrundă mai adânc în piața din România, precum și în întreaga regiune a Balcanilor.

FILIALE NOI
În plus, la sfârșitul anului 2014, filiala comercială ISOMAT în Slovenia și-a început activitatea în Maribor, în timp ce la începutul anului 2015 biroul reprezentantului de la Moscova a evoluat într-o filială comercială.
În prezent, ISOMAT deține șase filiale, din care patru sunt comerciale (în Rusia, Turcia, Bulgaria și Slovenia), în timp ce celelalte două în Serbia și România sunt filiale de producție. De asemena compania deține o societate comercială afiliată în Spania.

ACTIVITĂȚI DE EXPORT
În același timp, se exportă în mai mult de 40 de țări din întreaga lume. Mai precis, în afară de cele șapte țări în care își desfășoară activitatea prin intermediul unor filiale și o societate afiliată, ISOMAT efectuează vânzări internaționale în Germania, Austria, Anglia, Belgia, Franța, Spania, Suedia, Malta, Canada, Ucraina, Bosnia-Herțegovina, Muntenegru, Moldova, Slovacia, Ungaria, Croația, Letonia, Georgia, Kosovo, FYROM, Albania, Cipru, Afganistan, Israel, Iordania, Liban, Palestina, Emiratele Arabe Unite, Qatar, Azerbaidjan, Libia, Algeria, Liberia, Guineea Ecuatorială, Nigeria, Thailanda și Guatemala.

ALTE INVESTIȚII
Investițiile continuă de asemenea la sediul său din Grecia. Linia de produse poliuretanice este în construcție și se extinde cu succes, în timp ce alte unități de producție urmează să fie extinse și modernizate.

În cele din urmă, ISOMAT a obținut recent autorizația de construcție pentru a extinde birourile sale centrale administrative de la Ag. Athanasios, Salonic.

ISOMAT-FACILITIES-IN-THESSALONIKI-WEB