Exporturi

Prezenţă internaţională

Dorim ca produsele noastre să ajungă pe tot mai multe pieţe, motiv pentru care ne intensificăm eforturile pentru deschidere spre pieţele externe. Responsabilii noştrii specializaţi şi cu experienţă în domeniul exporturilor sunt dedicaţi sprijinirii clienţilor companiei din străinătate oferindu-le know-how privind proprietăţile şi aplicarea corectă a produselor noastre, ca şi un bogat material de promovare pentru sprijinirea vânzărilor. Astăzi, ne desfășurăm activitatea în mai mult de 45 de țări din întreaga lume, fie prin intermediul filialelor și afiliaților sau prin intermediul distribuitorilor locali.

Afiliații și filialele noastre:

ISOMAT ROMANIA S.R.L.
Societatea a fost înfiinţată la Bucureşti, în anul 2000. Activitatea sa constă în comercializarea exclusivă şi distribuirea produselor companiei ISOMΑT pe piaţa românească. La sfârșitul anului 2013, ea a început să producă aditivi pentru beton si mortar, în timp ce în 2015 a început, de asemenea, producția de vopsele și tencuieli polimerice.

ISOMAT INTERNATIONAL E.O.O.D.
Societatea şi-a început activitatea la Sofia, în anul 2004. Este reprezentant-distribuitor exclusiv al produselor companiei ISOMΑT pe piaţa Bulgariei.

ISOMAT D.O.O.
Cu sediul la Belgrad, şi-a început activitatea din anul 2005, ca distribuitor exclusiv al produselor companiei ISOMΑT pe piaţa Serbiei. De la începutul anului 2011, ISOMAT D.O.O. s-a transformat din societate comercială în societate producătoare deschizând in Simanovici, Belgrad o nouă unitate de producţie a ISOMAT.

ISOMAT YAPI KİMYASALLARI VE Tic.Ltd.Şti.
Filiala ISOMAT în Turcia a fost fondată în Istanbul în noiembrie 2013 și este distribuitor unic şi exclusiv al produselor sale pe piața din Turcia.

ISOMAT GRADBENI MATERIALI D.O.O.
Compania a fost fondată în 2014 în Maribor și a fost agentul exclusiv si distribuitor de produse ISOMAT pe piața din Slovenia.

REPREZENTANȚĂ ÎN RUSIA
În octombrie 2013, o reprezentanţa ISOMAT a fost înființată la Moscova, fiind în principal responsabilă pentru a urmării nevoile pieței locale și studierea posibilităților de extindere activității societății, pentru suport tehnic și instruire a clienților săi existenți și potențiali, precum și pentru a implementa produsele sale pentru proiecte tehnice. Biroul reprezentantului va fi în curând societate afiliată ISOMAT în Rusia.

ΟΟΟ ISOMAT
Filiala a fost fondată în 2015, în Moscova și constituie agentul exclusiv și distribuitor al produselor companiei pe piața din Rusia.