ISOMAT la a 38- a ediție a Internațional YAPI-TURKEYBUILD

ISOMAT a participat la a 38-a ediție a International YAPI-TURKEYBUILD, care a avut loc în TUYAP Fair și Congress Center, din Istanbul, Turcia, între 21 și 25 aprilie 2015.

YAPI-TURKEYBUILD Istanbul este cea mai importantă expoziție interregională a industriei construcțiilor din Turcia, Balcani, fostele țări CSI, Africa de Nord și Orientul Mijlociu. Expoziția din acest an a avut foarte mare succes, deoarece numărul de expozanți a crescut la 1.250 și suprafața expozițională a acoperit 100.000 mp.

În fiecare an, vizitatorii expoziției – ingineri, arhitecți, producători, instalatori și persoane fizice, au posibilitatea să se informeze cu privire la ultimele evoluții tehnologice și noile produse din sectorul construcțiilor.

La standul firmei ISOMAT , un mare interes a fost stârnit de gama nouă, inovatoare de materiale poliuretanice, care include membrane hidroizolante, etanșanți, adezivi și pardoseli; printre ele, ISOFLEX-PU 500 hidroizolant poliuretanic, monocomponent, pentru terase.

Vom fi bucuroși să vă urăm bun venit la următoarea oprire, Expoziția Internațională CONSTRUMAT 2015, care va avea loc în Barcelona, Spania, 19- 23 Mai 2015.

yapi-report-2015-