ISOMAT la BATIMAT 2019

ISOMAT va participa la BATIMAT 2019, cea mai mare expoziție internațională de construcții din Franța, care va avea loc în perioada 4-8 Noiembrie la Paris, la centrul expozițional Paris Nord Villepinte.

Vizitați pavilionul ISOMAT la sala 6, stand G150, și învață totul despre gama largă de produse ale sistemelor moderne pentru industria construcțiilor! Personalul de specialitate ISOMAT va informa vizitatorii despre soluțiile inovatoare ale sistemelor poliuretanice de hidroizolare și acoperire ISOMAT PU SYSTEMS, sistemele avansate de hidroizolare și acoperire cu poliuree, aplicațiile poliaspartice cu întărire rapidă pentru hidroizolații și pardoseli, gama completă de acoperiri decorative și microciment pentru pardoseli și mobilier încorporat, vopselele premium de interior și exterior ISOMAT COLOR SYSTEM, sistemele decorative pentru pardoseli din piatră naturală, precum și despre acoperirile pentru pardoseli industriale, parcări și zona de prelucrare a alimentelor.

Orele de deschidere a expoziției:

  • 4 Noiembrie: 09:00-18:00
  • 5-7 Noiembrie: 09:00-19:00
  • 8 Noiembrie: 09:00-17:00

BATIMAT este unul dintre cele mai importante târguri internaționale pentru profesioniștii din sectorul construcțiilor și al materialelor de construcții. Acest an BATIMAT va celebra 60 de ani de la înființare și sunt așteptați să participe mai mult de 1,700 expozanți din întreaga lume. Aceștia vor prezenta cele mai noi produse, inovații tehnologice și aplicații de construcții noi pentru peste 270,000 de vizitatori.

Mai mult de atât, prin intermediul atelierelor specializate, conferințelor și seminariilor, vizitatorii expoziției BATIMAT vor avea oportunitatea să fie informați despre noile tehnici și să exploreze soluțiile integrate de construcții adaptate nevoilor lor profesionale.

Pentru mai multe informații, vizitează pagina expoziției: www.batimat.com

Află mai multe despre ISOMAT pe www.isomat.ro