ISOMAT la WorldBuild India 2018

ISOMAT va participa pentru prima dată la WorldBuild India, una dintre cele mai importante expoziții de arhitectură și construcții din India, care va avea loc la Centrul Expozițional Bombay, din Mumbai, în perioada 19-21 aprilie 2018.

Vă invităm la pavilionul ISOMAT situat în Hala 4, Stand B20, unde personalul nostru experimentat și specializat vă va prezenta gama largă de soluții și produse pentru industria modernă a construcțiilor. Vizitați-ne și aflați totul despre sistemele noastre inovatoare cu hidroizolanți poliuretanici ISOMAT PU SYSTEMS, sistemele avansate de hidroizolare și acoperire Polyurea, mortarul de modelaj și acoperirile decorative pentru pardoseli, pereți și mobilier încorporat, precum și gama noastră de produse pentru pardoseli industriale.

Programul expoziției:

  • 19 și 20 Aprilie: 10:00-19:00
  • 21 Aprilie: 10:00-17:30

WorldBuild India este lider pe segmentul de piață B2B, dedicat industriei construcțiilor și arhitecturii. Expoziția oferă oportunități atractive pentru parteneriate și crearea de relații comerciale între arhitecți, mecanici și ingineri, luând în considerare tendințele actuale ale industriei construcțiilor la nivel global.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul expoziției: www.worldbuild-india.com