ISOMAT prezent la expoziția “Big 5” Dubai 2018

ISOMAT va participa pentru al cincilea an consecutiv la „Big 5” din Dubai, cea mai mare expoziție internațională de construcții din Orientul Mijlociu, care va avea loc în Dubai World Trade Centre, Dubai, UAE, în perioada 26 – 29 noiembrie 2018.

Vizitează ISOMAT în Sala 4, Stand D179, și află totul despre gama noastră de produse – soluții pentru industria modernă de construcții. Personalul experimentat și specializat de la ISOMAT vă va informa despre: sistemele inovative poliuretanice de hidroizolare – ISOMAT PU SYSTEMS, sistemele avansate de hidroizolare și acoperire – POLYUREA, microciment și acoperiri decorative pentru pardoseli, pereți și mobilier încorporat, precum și despre pardoselile industriale.

În ultimi 30 de ani, „Big 5” Dubai s-a impus ca fiind cea mai mare și cea mai influentă expoziție din regiune în industria construcțiilor. În fiecare an, „Big 5” atrage profesioniști din toate colțurile lumii prin prezentarea acestora a ultimelor tendințe în industria construcțiilor, informându-i despre soluțiile din construcții adaptate nevoilor lor și oferindu-le oportunități pentru schimbul de cunoștințe și crearea de conexiuni cu cele mai importante branduri din construcții la nivel mondial.

Programul expoziției: 11:00-19:00

Pentru mai multe informații, vizitează pagina expoziției: www.thebig5.ae

Află mai multe despre ISOMAT pe www.isomat.ro