Participarea ISOMAT la BAU 2017

ISOMAT a participat cu succes pentru a doua oară la BAU 2017, Târgul Internațional de Comerț pentru Arhitectură, Materiale și Sisteme, care a avut loc la centrul expozițional Messe München, în Munchen, Germania, din data de 16 ianuarie până la data de 21 ianuarie 2017.

Pavilionul reînnoit al ISOMAT a atras, cu numeroasele sale noutăți, foarte mulți profesioniști din întreaga lume, care au avut ocazia de a cunoaște gama largă de produse ale companiei și soluțiile integrate pentru construcții pe care le recomandăm. Inginerii, aplicatorii, merchandiserii si persoanele fizice, cu toții au fost informați cu privire la sistemele inovatoare de hidroizolare cu produse din poliuretan pentru terase și balcoane și de asemeni a fost prezentată gama de produse din noua generație cu mortare de modelaj decorative pentru pardoseli.

Prin participarea sa la BAU, ISOMAT își întărește prezența pe piața germană și mondială. În prezent, compania operează în mai mult de 50 de țări din întreaga lume, având în același timp filiale de producție în România și Serbia, precum și filiale comerciale în Bulgaria, Turcia, Rusia și Slovenia.

BAU este lider mondial în cadrul expozițiilor din domeniul construcțiilor, materialelor de construcții și arhitecturii. Evenimentul din acest an a depășit toate recordurile anterioare, a găzduit peste 250.000 de vizitatori și 2.120 de expozanți din 45 de țări. În plus, peste 80.000 de vizitatori proveneau din țări din afara Germaniei, în principal, Turcia, Rusia și China, ceea ce demonstrează importanța BAU ca punct de referință pentru toți profesioniștii din sectorul construcțiilor.

Următoarea oprire a ISOMAT este expozitia HORECA din Atena, care va avea loc la Centrul Expozițional Metropolitan Expo, 10 – 13 luna februarie 2017.

_DSC3407-2_web