ISOMAT ROMANIA S.R.L. lansează o nouă linie de producție de mortar în București

ISOMAT ROMANIA S.R.L. anunță inaugurarea noii linii de producție de mortare în București, o investiție de 42 de milioane de RON (8,5 milioane de Euro), care produce o gamă extinsă de mortare din portofoliul Grupului ISOMAT.

Această investiție constituie o piatră de hotar pentru extinderea ulterioară a companiei pe piața românească a materialelor de construcții, prin care ISOMAT ROMANIA S.R.L. își confirmă angajamentul ferm, de a implementa practici durabile, tehnologii noi si de a livra produse de înaltă calitate și soluții moderne pentru construcții în întreaga țară.

Noua linie de mortare, care a început recent să funcționeze, în unitatea de producție a subsidiarei din România, a Grupului ISOMAT, are o capacitate de producție de până la 240 de tone de mortare uscate la fiecare 8 ore, cu aproape zero deșeuri din producție, deoarece majoritatea materialelor inutile colectate, sunt reciclate în cadrul unității, în diferite etape ale procesului de producție.

Facilitățile includ 16 silozuri pentru depozitarea materiilor prime, 24 silozuri pentru cântărirea automată a aditivilor chimici și un paletizator automat, cu o capacitate de până la 2.000 de saci/unități pe oră, îmbunătățind eficiența producției și nivelul de competitivitate. În plus, trasabilitatea loturilor de produse finite și controlul strict al calității materiilor prime asigură o calitate constantă a produsului. Toate echipamentele noi respectă standardele europene de calitate, pentru o eficiență de operare mai mare în toate procesele.

Cu această investiție, ISOMAT ROMANIA S.R.L. își propune să își consolideze prezența pe piața din România și să se extindă la nivel național, creând zeci de noi locuri de muncă de diverse specialități, cu accent pe specializare și know-how științific. De asemenea, va consolida angajamentul general, pentru atingerea de noi obiective și viziunea companiei din România, de a-și conecta activitatea la nevoile tot mai mari ale rețelei locale de parteneri.