ISOMAT va participa la „The Big5” Dubai 2016

ISOMAT va participa la „The Big5” Dubai, cea mai mare expoziție internațională de construcții din Orientul Mijlociu, care va avea loc in perioada 21-24 noiembrie 2016, în Dubai World Trade Center, Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Am fi bucuroși să vă urem bun venit la pavilionul ISOMAT la standul nr. 7C311, pentru a putea vizualiza soluțiile noastre de produse integrate pentru fiecare aplicație de construcție, cum ar fi acoperirile cu mortar de modelaj decorativ, sistemele poliuretanice pentru hidroizolarea teraselor, precum și pentru pardoseli.

big-five-2016-en-fb_ro

Cu peste 3000 de expozanti, „The Big5” Dubai constituie un punct de întâlnire pentru cele mai mari companii din industria construcțiilor. În fiecare an, mii de produse inovatoare sunt prezentate și au loc demonstrații practice produse. În plus, vizitatorii au posibilitatea de a se informa cu privire la cele mai importante evoluții în tehnologia materialelor de construcție și a sistemelor.

2015 a fost anul cu cel mai mare succes pentru expoziția „The Big5” Dubai până în prezent, adunând aproximativ 80 mii de vizitatori din întreaga lume. Companii de top companii și profesioniști au prezentat produsele lor, concentrându-se în principal pe inovare și tehnologii ecologice.

Programul expoziției:
11:00-19:00

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul expoziției: www.thebig5.ae