ISOMAT va participa la Construct Canada 2018

ISOMAT, în colaborare cu partenerul său din Canada, Akrobond – va participa la expoziția internațională a constructorilor „Construct Canada”, care va avea loc la sediul Metro Toronto Convention Centre, în Toronto, în perioada 28-30 Noiembrie 2018.

Vă invităm la pavilionul ISOMAT, Sala D, Stand 925, unde vă veți putea documenta despre întreaga gamă de produse și despre soluțiile integrate agrementate. Personalul nostru experimentat și specializat vă va prezenta sistemele inovatoare poliuretanice hidroizolante – ISOMAT PU SYSTEMS, sistemele avansate de acoperire și hidroizolare – Polyurea, seria de produse de microciment și acoperiri decorative pentru pardoseli, pereți și mobilă încorporată, precum și pardoseli industriale.

„Construct Canada”, împreună cu „HomeBuilder & Renovator Expo”, „PM Expo”, „STONEX Canada” și „World of Concrete Toronto Pavilion”, fac parte din „The Buildings Show” – cel mai mare târg anual din America de Nord pentru design, arhitectură, inginerie în construcții și profesionalism în domeniul imobiliar. Cu mai mult de 30500 de vizitatori și 1600 de expoziții, evenimentul din acest an reprezintă momentul oportun pentru crearea de rețele, schimburi de cunoștințe, precum și descoperirea de materiale noi, produse și tehnologii de aplicare.

Program expoziție:

  • 28-29 Noiembrie: 10:00 – 17:00
  • 30 Noiembrie: 09:00 – 13:00

Pentru mai multe informații, vizitează pagina web a expoziției pe: www.thebuildingsshow.com

Pentru mai multe informații, vizitează pagina web a expoziției pe: www.isomat.ro