Numele brandului ISOMAT este strâns legat de ideea de înaltă calitate și fiabilitate la toate nivelurile. Și-a construit propria identitate, foarte bine definită, care este dinamică, flexibilă și în continuă evoluție.

Se caracterizează printr-o personalitate dinamică, care dorește să se distingă de celelalte branduri din domeniul construcțiilor. Este un brand cu un stil de abordare modern, deschis spre idei inovatoare, fără a-și pierde, însă, valorile tradiționale.

Produsele brandului ISOMAT sunt preferate pentru înalta lor calitate, ușurința în utilizare, faptul că oferă o soluție definitivă, dar și pentru perfecțiunea rezultatului obținut, atât în ceea ce privește protecția cât și valoarea estetică.

Dincolo de avantajele pe care le oferă produsele sale, brandul ISOMAT este preferat și grație nivelului ridicat de know-how pe care îl oferă, pentru soluțiile integrate dar, în același timp, personalizate pe care le pune la dispoziție, precum și pentru calitatea deosebită a serviciilor de suport clienți.

Mai presus de toate, în conștiința consumatorilor și a experților tehnici, numele ISOMAT a devenit, de-a lungul timpului, sinonim cu FIABILITATEA, grație resurselor corporative și a personalului de înaltă calificare al societății care se află în spatele tuturor proceselor de creare, producție și distribuție a produselor ISOMAT.