Strategia principală a companiei noastre este deschiderea către exterior. Ne consolidăm prezența în străinătate atât prin crearea de filiale de producție și comerț, cât și ca prezență comercială prin intermediul distribuitorilor locali.

ISOMAT deține, în afară de sediul companiei-mamă din Grecia, 2 filiale de producție cu unități industriale proprii în Serbia și în România, 7 filiale în Germania, Rusia, Turcia, Bulgaria, România, Serbia și Slovenia, și operează în peste 60 de țări din întreaga lume prin vânzări la export.

Personalul specializat din cadrul departamentului exporturi oferă sprijin clienților din străinătate, furnizându-le informații în ceea ce privește proprietățile și aplicarea corectă a produselor noastre, posibilități de formare prin seminarii tehnice, precum și numeroase materiale promoționale pentru a le facilita vânzarea.

Filialele noastre de producție:
ISOMAT ROMANIA S.R.L.

Societatea a fost înființată în anul 2000 la București ca filială comercială care se ocupa exclusiv de comercializarea și distribuția produselor ISOMΑT pe piața românească. La finele anului 2013, a fost transformată în societate de producție, producând inițial aditivi pentru betoane si mortare, iar din 2015, după achiziționarea și renovarea unei fabrici locale de către societatea – mamă, a demarat producția de vopsele și tencuieli polimerice.

ISOMAT D.O.O.

Societatea a fost înființată în anul 2005 la Belgrad, având ca activitate comercializarea și distribuția exclusivă a produselor ISOMAT pe piața din Serbia. De la începutul anului 2011, societatea a devenit unitate de producție, deoarece a început funcționarea fabricii proprii a ISOMAT la Belgrad.

Filialele noastre comerciale:
ISOMAT Deutschland GmbH
ISOMAT a achiziționat în Ianuarie 2018 compania TRIANGEL Spezialbaustoffe GmbH. Compania este situată în Forst, lângă Karlsruhe, și a început activitatea în Ianuarie 2010 ca importator și distribuitor al produselor ISOMAT în Germania.

ΟΟΟ ISOMAT
Societatea a fost înființată în anul 2015 la Moscova și este reprezentantul și distribuitorul exclusiv al produselor ISOMAT pe piața din Rusia.

ISOMAT INTERNATIONAL E.O.O.D.
Societatea și-a început activitatea în anul 2004 la Sofia. Este reprezentantul și distribuitorul exclusiv al produselor ISOMAT în Bulgaria.

İSOMAT YAPI KİMYASALLARI VE TİC.LTD.ŞTİ.
Societatea a fost înființată în anul 2013 la Istanbul și este reprezentantul și distribuitorul exclusiv al produselor ISOMAT pe piața turcă.

ISOMAT CEE D.O.O.
Societatea a fost înființată în anul 2014 în orașul Maribor și este reprezentantul și distribuitorul exclusiv al produselor ISOMAT pe piața din Slovenia.

Alte exporturi
În afară de țările în care operează prin intermediul filialelor, ISOMAT efectuează vânzări internaționale în alte peste 60 de state din întreaga lume. În prezent, produsele sale sunt exportate în Anglia, Franța, Italia, Spania, Portugalia, Irlanda, Belgia, Suedia, Malta, Ucraina, Republica Cehă, Bosnia și Herțegovina, Muntenegru, Moldova, Slovenia, Croația, Georgia, Kosovo, Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei, Albania, Cipru, Statele Unite ale Americii, Canada, Brazilia, Chile, Cuba, Uruguay, Paraguay, India, Afganistan, Pakistan, Israel, Iordania, Liban, Palestina, Iran, Emiratele Arabe Unite, Qatar, Azerbaidjan, Libia, Algeria, Liberia, Nigeria, Maroc, Tunisia, Thailanda și Malaiezia.