ISOMAT este o companie elenă cu caracter multinațional, producătoare de substanțe chimice pentru construcții și mortare. A fost fondată în 1980, iar în prezent constituie unul dintre cei mai importanți actori ai industriei de materiale de construcții din sud-estul Europei, având 3 unități de producție în Grecia, România și Serbia, 7 filiale comerciale în Germania, Rusia, Turcia, România, Serbia, Bulgaria și Slovenia, precum și vânzări la export în mai mult de 50 de țări din întreaga lume.

Compania produce și oferă o gamă largă de produse de tehnologie avansată la prețuri accesibile pentru consumatorul grec. În special, produce și comercializează următoarele 6 categorii principale de produse:

ISOMAT acordă o importanță deosebită inovației și dezvoltării continue de produse noi. În acest scop, compania dispune de un departament de Cercetare și Dezvoltare bine organizat, în care își desfășoară activitatea personal științific specializat, și care este alcătuit din 5 secții chimice diferite, în care se dezvoltă în fiecare an produse noi care răspund nevoilor pieței și evoluțiilor tehnologice din industria construcțiilor. De asemenea, se aduc îmbunătățiri produselor deja existente, dacă se consideră necesar.

Unitățile ISOMAT în Ag. Athanasios, Salonic
Unitățile ISOMAT în Ag. Athanasios, Salonic
Unitățile filialei ISOMAT în Inofyta, Atena
Clădirea sediului administrativ al ISOMAT în Ag. Athanasios, Salonic