ISOMAT la Târgul Internațional BAU 2019

ISOMAT va participa la BAU 2019, una din cele mai importante expoziții internaționale pentru arhitectură, construcții, materiale de construcții și sisteme, care va avea loc în perioada 14-19 ianuarie 2019, la centrul expozițional Messe Munchen din Munich, Germania.

Vizitează pavilionul ISOMAT la sala B6, stand 229, și descoperă totul despre gama extinsă de produse/soluții pentru industria modernă a construcțiilor. Personalul experimentat și specializat de la ISOMAT va prezenta vizitatorilor, printre multe altele, soluțiile inovatoare de hidroizolații poliuretanice și acoperirile ISOMAT PU SYSTEMS, sistemele avansate de hidroizolare și acoperire cu Polyurea, gama completă de microciment și acoperiri decorative pentru pardoseli, pereți și mobilier încorporat, precum și despre gama de pardoseli industriale.

isomat-la-targul-international-bau-2019

Programul expoziției:

  • Luni – Vineri: 09:30 – 18:00
  • Sâmbătă: 09:30 – 16:00

BAU este cel mai important târg internațional pentru profesioniștii din domeniul arhitecturii, construcțiilor, planificării și materialelor de construcții. În cadrul acestei expoziții mai mult de 2000 de expozanți vor prezenta cele mai recente produse, tehnici și aplicații la peste 250.000 de vizitatori din întreaga lume.

Alături de expoziția principală, vor avea loc evenimente suport la BAU 2019. Prin forumuri, discuții și emisiuni speciale, expozanții vor explora ultimele tendințe din industria construcțiilor, prezentând în același timp produse inovatoare, soluții inteligente și exemple de proiecte.

Pentru mai multe informații, vizitează pagina expoziției: www.bau-muenchen.com

Descoperă mai multe despre ISOMAT pe www.isomat.ro